1 buku mentega
1 tin susu pekat
1 cawan milo
...
½ cawan serbuk koko
4 biji telur
½ kg biskut marie
Cara-cara
4 biji telur
½ kg biskut marie
Cara-cara
1-Sapukan mentega dalam bekas/loyang (saya guna ‘tupperware’, senang nak simpan)
2-Patah2kan biskut marie
3-Campurkan milo, koko & susu pekat; gaul sebati (dalam bekas; untuk elak berketul2)
4-Lenserkan mentega dalam kuali
5-Tuangkan (3) ke dalam kuali. Kacau
6-Masukkan telur. Kacau hingga hampir kering
7-Masukkan biskut marie. Kacau rata
8-Angkat + masukkan ke dalam bekas
9-Tekan sepadat mungkin. Simpan seketika di dalam peti sejuk sebelum dimakan (sekurang-kurangnya 2 jam)
2 comments:
hee..
ini febret nie,
sangat sukaaaaa (:
leh lah ahsfantasy wat masa raya nanti ek
Post a Comment