HALAMAN

Sunday, December 12, 2010

1 Daerah 1 Industri 2010 @ MITC

Salam petang minggu,

ptg ni mama tunz n family
memeriahkan agenda di MITC...SDSI...
spt thn2 lalu..saja jalan2 tgk produk2 dri negeri2 d Malaysia..

mcm2 ada dri hasil kraf, hasil tanaman, buah-buahan, industri kepok(loghat ganu ni), etc...
.ni pun dh lenguh kaki..
so tgk je la pic kat bwh ni yer..
kebetulan plak mama tunz jalan2 d salah 1 booth jumpa plak Dato' Mukhriz Mahatir...
beliau juga melakukan perasmian penutup pd jam 4 ptg td...
dh nak ke pintu keluar plak nampak kieran n ikhwan HOT FM tu..apalgi....
so enjoy viewing ye..
tpi x bapa clear sgt..coz guna hp je......
digital camera wat hal la plak ( nak mintak ganti baru la tu ek)..
.let's enjoy..
pintu masuk


bersama Dato' Mukhriz Tun Mahathir
apalah yg di bebel kan kieran tu...samapi x sempat nk tutup mulut...huhu..
bersama angah zafran n ikhwan hot fm..suara dia org ni mmg best
rumah minangkabau drp kaca


tudung saji palstik yg dah dihias dgn reben plastik..mcm leh wat je ni..

hasil2 anyaman
seni tekat

mr taufex n zaqwan
sebaya ke kami??heheh
bersama pempamer dr sabah
pintu gerbang negri Pahang
negeri cik siti wan kembang
promosi pelancongan dri Sarawak
atte...ni plak dri Perak
wah...nampak mcm dlm kelas jer kan...rupa2nyer tingkap n langsir tu wall paper jer...ni cntoh kelas wawasan  


yang dah lenguh kaki ,

No comments: