HALAMAN

Thursday, December 9, 2010

ilangkan bosan ank2

salam viewers,

pas zuhur td bw ank2 mandi d air terjun asahan, kira dekat2 dgn gng ledang gak..dia org je mandi,i x mandi pun....bgi dia org je suka2...

 
bru otw dh lelap.....
zaqwan pun sama terzzzzzzzzzzzz...huhu



damainyer...
masing2 nak tayang body la tu konon...
dpt la jgak sekor ikan ...bangga beno along...
ciptaan Ilahi...

ada jugak yg nak join we all..huhu

sini lah destinasi yg sepatotnyer..tpi ader ke patot ditutup nyer...memang b******g depa ni....len kali baik we all g mandi2 kat taman boyer je..best gak tu....nak g melaka waterworld tu lom ada dlm plan la plak....yg penting ank2 ni hepi jer...

yg x mandi air terjun,

1 comment:

Zakiah_MamaAdamz said...

waaaa.sonot la leh mandi waterfall... sy kna tggu 2 adamz tu bsr ckit,slmtla ckit nk bw g mandi cm tu... :-)