HALAMAN

Thursday, May 5, 2011

MODUL LINUS ASAS I & 2

NUMERASI ASAS 1 JILID 1 & LITERASI ASAS 2 JILID 1
 LITERASI TAHUN 1 JILID 2...........YG JILID 1 X ADA PULAK...ADA KE PATUT..PPD KATA X CUKUP...HUHUH

Salam semua,minggu lepas PPD Jasin dah bekalkan modul Linus untuk guru dan buku aktiviti untuk murid Linus.Terima kasih pd cikgu echah sebab berpeluh2 naik turun  tangga PPD untuk ambil buku2 yg leh tahan gak byknyer..almaklomlah skola kami ni punyerlah ramai calon...
Dapat je we all cop dulu setiap buku ni
dan mama tunz pun wat borang untk guru2 yg ambil modul kali ni supaya senang di kemudian hari kelak...
x de la ayat " eh,saya x dpt lah...mana ader kat saya."....ni dialog yg biasa kiter dgr kan....hihihi

so, minggu ni jugak mama tunz agak bz menyiapkan semua fail Linus. Papan kenyataan pun dh setel..Pagi tadi FasiLinus dri PPD Jasin iaitu En Kadir datang untuk membimbing kita org. Dia dh tgk fail n ada lagi beberapa perkara yg kena tambah....mama tunz mengiringi beliau ke kelas 1 Cerdas (kelas Linus)...ketika itu ckgu echah sdg ajar math....kemudian En Kadir dibawa juga ke bilik pemulihan tuntuk melihat kak jah mengajar murid2 Literasi Kohort 1 (murid Tahun 2).

Jam 11 pagi mama tunz memanggil semua guru tahun 1 & 2 yg ajar BM & Math ke pusat akses.Mama Tunz maklumkan semua info dapatan drp pemantauan td & mama tunz berikan setiap analisa yang telah dibuat.
Semoga minggu hadapan semuanya berjalan lancar.Insyaallah..amin.

No comments: