HALAMAN

Saturday, July 2, 2011

KURSUS KSSR BM TAHUN 1

Ni pic masa mama tunz g kursus,x sempat snap byk...nyebok mendgr konon..hehheh
apa2 pun tq kpd gb mama tunz sbb begitu sporting
nak tau naper nyer
mama tunz sms dia mintk tlng call hj harun mahbut (pgwi JPM) mintak excuse untk sesi ptg rabu tu
dptlah jugak mama tunz hadir ke pdg untuk bg semangat kpd atlet2 red warrior...

apa2 pun group mama dh bg tau yg mama yg kena bentangkan esok
apa leh buat....ok je lah kan....demi red warrior tu...
nanti mama cite lgi yerk
Hj. Harun sdg beri taklimat
besau nau pic ni sbb snap sendili maaa.....

1 comment:

nOer said...

Numpang promo ya gan……: D
LOWONGAN KERJA SAMPINGAN GAJI 3 JUTA/MINGGU
Kerja management dari program kerja online ( Online Based Data Assigment Program / O.D.A.P ) Membutuhkan 200 karyawan diseluruh Indonesia yang mau kerja sampingan online dengan potensi penghasilan 3 JUTA/Minggu + GAJI POKOK 2 JUTA/Bulan. Tugasnya hanya ENTRY data, per entry @10rb. Misal hari ini anda kirimkan 200 data dari O.D.A.P yang harus di entry berarti kita dapat hari ini @ 10rb x 200 = 2 JUTA. Lebih jelasnya kirimkan NAMA Lengkap & EMAIL anda
Buka http://www.penasaran.net/?ref=92vcnd