HALAMAN

Monday, October 31, 2011

JOIN LET THE FINGERS TALK

Assalamualaikum semua,pagi tadi masa kat sekolah,mama sempat jugak tgk blog....baca jeritan2 dlm box tu kan...ada sorang blogger yg tag mama ..byk gak soalan yg nak kena jawab..
so, bila dah balik dr sekolah ,ptg ni barulah mama leh layan segmen di blog LET THE FINGERS TALK.
mama harap isma zurina puas hatilah yer....


1. Pada pendapat anda,adakah student medic/doktor seorang yang nerd?
    -yg selama ni tgk bakal dr. sumenye muka budak2 baik jer kan..huhu...
2. Suka tak kalau pasangan anda seorang doktor?
   -dah dpt pasangan yg bukan dr ler.....
3. Tempat paling best yg pernah pergi...
    -dah x ingat le..sumenyer best..
4. Nama guru yg paling garang masa kat sekolah.
    -cikgu hamzah mohd dom ( cikgu math)
5. Kedai makan / rstoran yg paling anda suke..
    - x kisah mana2 asalkan kena dgn selera...
6.  Baju yg paling lastest anda beli?
    - baju kurung untuk aidil fitri 2011
7. Anda single/dah berpunya??
     - dah kahwin ler..anak 2 anak lelaki
8. Pernah tak rasa bersalah sgt?
     - x pernah lah pulak
9. Jenis buku yang anda selalu baca
     - buku2 agama dan motivasi
10. Suka warna apa?
     - hijau lembut
11. Andai ada org nak bagi saya hadiah,saya nak hadiah apa?
     - buku motivasi/agama.


fuhhhh susah jugak nak jwb soalan2 isma zurina ni..tpi selesai sudah..
so, mama pun ada 5 je soalan untuk kawan2 blogger yang mama tag jawab,,itupun jika sudilah...harap2 bertambahlah ukhwah kita sesama blogger...soalan2 ialah:
1. Apa nama kamu seperti dlm my kad?
2. Apa nama manja kamu?
3. Suka buat apa jika ada masalah..x kiralah masalah kerja or masalah cinta
4. Apa yg kamu buat mula2 kamu masuk kerja or kelas kuliah?
5. Pasukan bola sepak 'favourite' kamu?

Kat sini mama tunz tag kepada :

1. cikgu bada
2. afzalsukasuki

harap2 blogger2 ni beri respon......

5 comments:

cikguden said...

cikgu pn kena jawab soalan apa. huhu. nasib tak kena tag. huhu

tunz said...

hihi..lain kali mama tag cikguden yer..tungguuuuuu

Ticer Syah said...

kehkehkeh,,dulu rajin main tag2, sampai member2 tensi asek kena tag.kakaka

eB ezrin said...

kena tag meriah kan? berangkai2 :)

tunz said...

mama pun baru terjerumus dlm sessi tag mengetag ni..hahah..kwn2 nanti adlh gilirn sampai k