HALAMAN

Wednesday, December 14, 2011

5 blog wanita pilihan ku 2011



Assalamualaikum semua, mama sertai segmen yang dianjurkan oleh BENASHAARI........
5 blog wanita pilihan ku 2011


BLOG 1


 Beliau ada cara tersendiri dalam menterjemahkan blognya



BLOG 2

 Blog yang menarik..penulis blog ialah seorang penulis e novel


BLOG 3
Blog yang santai dan manis semanis empunya diri...peminat kucing dan 'pinky'




BLOG 4
Blog yang berinformasi serta penuh dgn kasih sayang seorang ibu
dan mesra kepada pengunjung blognya



BLOG 5
Blog yang ringkas, padat, dan sarat dengan pelbagai peristiwa kehidupan
bersama suami dan 3 anak gadisnya

harapan mama tunz:
semoga perkenalan di laman maya ini memberi seribu kebaikan dan berkekalan ke penghujungnya...

17 comments:

Kakzakie said...

Aduhai malunya kakak... blog sekadar titisan yg tidak seberapa. Terima kasih cikgu...

dwaty said...

salam cikgu... saya pun join... hehehe

tunz said...

kakzakie pilihanku.....sama-sama kasih seadanya...

tunz said...

yer dwaty..salam perkenalan.....

Mrs.Yie said...

uik?terkejut saya mama..hehehe,..tengkiuuuuu!!!!!

Puan Kutu said...

terima kasih cikgu, sgt terharu kerana blog sy menjadi pilihan cikgu.

eh hentam kromo dan tintong saja blog sy..tidaklah sy ada cara tersendiri utk menterjemahkan blog.hehe..

tunz said...

Mrs Yie>>>terbaekkkk

Puan Kutu>>>'special'

NURULHANIF said...

owh achik.. sungguh terharu.. terima kasih banyak2 achik cz sudi pilih blog saya..:)

konde said...

blognya best :)

Info Event For Blogger: Percuma Samsung Galaxy Ace & RM1000, it's very easy to get, let's come and get it --> http://www.streetdirectory.com.my/streetdirectorymalaysia/

Gen2Merah said...

cikgu tunz pun jadi pilihanku utk blog wanita.. hehehe..

Ash Kyouhei said...

Saya singgah dari segmen yang sama :)

: Segmen : 5 blog wanita pilihan ku 2011

nurmujahidah said...

check this entry,, 5 entries in 1,, sume best,, kalau dah join mana-mana satu,, gitau muja k,, muja akan wat something for you ... sama ada buat review or letak kat blog list,, muja follow:D

http://mujadafewa.blogspot.com/2011/12/3-entries-paling-penting-for-year-2011.html

puteri kasih said...

hah blog puteri pun tersenarai..tenkiu mama..terharu sangat :)

sekamar rindu said...

salam..

sungguh bertepatan sekali....pilihan blog yg glamer...:)

♥ ieRa ♥ said...

wah..bertuahnye blog2 yang terpilih...;) tahniah...

http://kedaikasperskyonline.blogspot.com/

gadisBunga said...

saya selalu ketuk2 pintu rumah kak zakie tu.. :)

Munnafendy said...

yeyey! ai pun pilih blog puan kutu! hehe