HALAMAN

Friday, December 23, 2011

alhamdulillah....bertuah ...

Assalamualaikum semua, mama nak kongsikan kegembiraan ..betapa indahnya ada kwan2 dlm dunia blogging ni..mama terjerumus dlm dunia blog ni pun sbb ada pertandingan bina blog sempena sambutan bulan pembestarian di sekolah

tak sangka begini indahnya mempunyai rakan-rakan maya...mama ni agak tua jugak lah..almost 40 tau next year...(alamak....dh kena baca majalah MIDI ni..huhu)..

ok..x nak story banyak2..mulanya nak citer...mama telah berjaya menjadi perasmi.....wah..mcm VVIP yg selalu dtg kat skolah untuk merasmikan sesuatu majlis tu..hahah...kali ni mama merasmikan kotak jerit sorang blogger yg 'kelassss ko jah..'

cer teker...mama rasmikan kotak jerit blog siapa???cer teker??tadaaaa
jom skodeng sini..
u all baca sendiri jer la yer..(mood: shy2 cat jer ni..hahah)


alhamdulillah juga sbb pagi Khamis( 22 DIs) sebelum mama ke sekolah untuk jual buku, mama sempat la buka blog..belek2 kotak jerit..ada 1 mesej dri iyou..yg mengucapkan tahniah kpd mama sbb  bertuah dalam 1 GA yang mama sertai..wah ..masa cuti ni mama baru berkecimpung dlm bidang GA n contest2 ni..nak ikut jejak langkah idola....x gitu mia??huhuh...mama bertuah....x sabar menunggu apa hadiahnya tu..
yehaaa....sila baca sini

p/s begitu indah dunia blog sebenarnya ...group hug!!



6 comments:

kpah k-poh said...

mamatunz..tukar cbox tu mcm mia...kpah ikut cbox mcm mia...senang sikit rasanya dr chatbox mama tu...

whitecappuccino said...

salam mamatunz..kalau mama almost 40, akak dah 40+++++ :)

Ayie Abas said...

sepanjang ayie kenal dunia blog...memang tak dinafikan ada kala suka namun ada juga dukanya...ermm

apapun dunia blog pd ayie mmg AMAT MENGUJAKAN...^__^

Mia Liana said...

wahhhhhhh.... touchingnya entri mama. thanks ya...

terima kasih sudi merasmikan shoutbox baru mia. dan terima kasih juga sudi berkawan dengan mia...

really luv it...

Zul Fattah said...

wah.. tahniah mama...

Scarlett O'Hara said...

Memang alam bunian kita ni banyak menghiburkan hati yang lara...Kan mama?