HALAMAN

Tuesday, February 14, 2012

BLOGLIST PUTERI KASIH

 

 

SAYA NAK MENJADI SAHABAT PUTERI KASIH

 Faedah join bloglist Puteri Kasih


1) Dapat menjadi sahabat  kepada seorang tuan puteri yang sweet. hehehe
2) Hari-hari puteri akan singgah ke blog korang.
3) Puteri akan selitkan blog korang di entri-entri yang puteri publish (bergilir yer)
4) Puteri akan ping entri korang yang best-best ke dalam fanpage puterikasih.com (kalau rajin, silalah like Fanpage PUTERIKASIH.COM)

Tarikh tutup : 21/2/2012

JOM SERTAI RAMAI!!

 

12 comments:

ina_noorlina♥ mY oWn LiL StoRy ♥ said...

camno nk sertai ni?..suke gak kalo ari2 ade yg dtg tgk blog kte :)

Akulah Pak Lan said...

Puteri kasih mmg rajin buat novel

puteri kasih said...

terima kasih mama sayang :)

Gen2Merah said...

ada masa saya nak terjah blog sang puetri ni.. 9",)

Ayie Abas said...

mamatunz...ayie pun nk joint jugak laa..

-gedek! said...

nak buat bloglist uncle kasih lah...

NURULHANIF said...

nurul pun join gak.. hehe

Azza Afdzal said...

datang dari segmen yg sama

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/02/bloglist-sahabat-puteri-kasih.html

bai baizura said...

aii jalan2 singgah sini dr segmen yg sama jgk:)salam kenal^,^

http://baizuratuha.blogspot.com/2012/02/bloglist-puteri-kasih.html

Mia Liana said...

jejalan sini dari segmen yang sama... http://www.mialiana.com/2012/02/bloglist-sahabat-puteri-kasih.html

Diera Tekikushika said...

hai ! dtg melawat kawan2 yg join bloglist ni. slm perkenalan. jom g blog saya pulak =)

anem ahia said...

kite datang jauh dari blog puteri kasih...jom singgah blog kite...