HALAMAN

Sunday, February 12, 2012

Give Away Sulong by Syahganu


syarat-syarat penyertaan
  • follow ctsyahganu dan like ctsyahganu fanpage.
  • buat entry tajuk "Give Away Sulong by Syahganu".
  • tampalkan banner yang cantik *mata keatas tangan ke dada* dan linkkan ye ke blog saya.
  • dah selesai? dah post entry tu? apa lagi cepat cepat la hantarkan link GA anda ke comment entry ni. http://ctsyahganu.blogspot.com/ [X] <-- link macam ni TAK diterima.
  • kemudian jangan lupa LIKE / FOLLOW sponsorship GA ni.*tanpa mereka tiada GA ini* 
sila LIKE dan FOLLOW
hadiah hadiah yang mengiurkan dari :-
*awak boleh tipu saya tapi Yang Mengetahui tidak*
blog Aini (follow)
blog Fatihah dan fanpage Fatihah (follow dan like)
blog Yasmin dan fanpage Yasmin (follow dan like)
blog Irdina dan fanpage Irdina (follow dan like)
blog Khairina dan page Khairina (nak follow pun boleh tapi wajib LIKE)
blog Mid Vill dan page Mid Vill (follow dan like)
blog Kauthar spring dan page Kauthar spring (follow dan like)


senarai hadiah yang super AWESOME!
brooch untuk 5 pemenang
doodle untuk 4 pemenang
header untuk 3 pemenang
edit blog + header untuk 1 pemenang
edit blog untuk 2 pemenang
edit gambar untuk 2 pemenang
sapu tangan jepun + perfume untuk 2 pemenang
topup RM5 untuk 2 pemenang *saguhati*
Tarikh tutup : 7 Mac 2012

2 comments:

Nurul Faiz Bikers said...

good luck :)

mama tunz ditag :

http://cikgufaizcute.blogspot.com/2012/02/contest-i-love-you-by-rizwan-ewan.html

Mrs.Yie said...

mama ni kan rajin betul join ga.. :)