HALAMAN

Saturday, February 25, 2012

x tau nak kata apa

Assalamualaikum semua, mama curi2 jugak buka laptop n post cite baru...ni pun baru balik drp SBPI Selandar..

pas skola Jumaat lepas mama siapkan hamper untuk wakil pegawai PPD Jasin....lepas tinggalkan di sekolah,
ni wat sendiri meyh...nak save bajet kan..huhu
 mama terus ke SMK Tun perak untull meeting AJK pandu puteri jasin...bincangkan tentang majlis 29 hb ni....mcm biasa sbg setiausaha mama kena wat brosur dan hal surat menyurat la...

mlm tadi mama tdo di Sekolah Berasrama Penuh Integrasi Selandar..program Frayer murid thn 6 bersma SBPI Selandar...
sesi ceramah
breakfast

tengahari ni mama ke undgn majlis perkahwinan jiran sederet dgn umah mama..mujur di cater semua...lau x ...memang mama x sempat nk 'rewang'..u all tau tak pe tu 'rewang' ala...mcm gotong royong kupas bawang, potong sayur2 n etc.
.mama juga akan cuba hadiri kenduri aqiqah untuk baby girl ckgu satu sekolah dgn mama...
ptg ni melayan anak2 pulak..nak gi jusco cari sport shoe n but bola..aduss....mcm2..

mlm ni mama akn teruskan keje yg terbengkalai hari tu...apa lagi..fail2 KSSR ank2 murid lah..
 
pagi esok seawal 5.30 pagi mama dan 4 prg ahli pandu puteri tunas akan ke jabatan pelajaran melaka..kami akan ke Majlis perbandaran seremban untuk sambutan Hari {eringatan sedunia peringkat kebangsaan..semoga semuanya selamat dan berjalan lancar
tema 2012 : we save our planet

5 comments:

Pen Biru said...

Pack nya schedule..

syamilsynz said...

sibuk3..bagus2..sekiranya manusia tidak di sibukkan dgn kebaikan maka die akan disibukkan dgn keburukan..

kaishin said...

sibuknya..schedule padat

Puan Kutu said...

asal masuk blog cikgu cikgi nie mesti sibuk.hehe..

semoga segalanya berjalan lancar ye mama tunz..

kakyong said...

sibuk bebnor nampaknya cikgu yer... takper demi bangsa & negara..