HALAMAN

Monday, April 2, 2012

camping seterusnya

Assalamualaikum semua, hari ni seperti biasa pergi sekolah menjalankan tugas, jam 11 perlu check in di Kem Pengakap Tan Chay Yan Bukit Katil, Melaka untuk menjadi AJK Perkhemahan Badan Beruniform Sekolah Rendah Negeri Melaka bermula 2 hingga 4 April. Mama harap kesihatan baik dan dapat jalankan tugas yang diamanahkan. Hari ni siapkan lembaran kerja untuk murid Tahun 1 yang akan ditinggalkan.
ni masa camping di sekolah thn lepas
camping 2010
p/s jumpa hari Rabu .....

8 comments:

Cikgu Bada said...

tak adventure le..camping kat padang..hee

tunz said...

itu thn lepas cikgu bada.....hihi..jom camping kat kem Tan Chay Yan

Mia Liana said...

wahhh bestnya camping...

mia dulu pandu puteri dan renjer puteri....

tunz said...

ye ke mia??xminat nak teruskan ker..leh daftar kat kawsn mia?if minat bg tau ye..nnti mama tgk siapa pesuruhjaya daerah mia tu..kalau ada aktiviti leh join if mia free

Pen Biru said...

bila tngok org berkamping ni..teringt masa skolah dulu

Aida Omar said...

auww teringat time sekolah rendah dulu.. bila camping mesti tak sabar2 nak join. hehe

khairul said...

terkenang zaman sekolah dulu huhu

yoursciencestore said...

kita KRS..

tahniah dpt wakil negeri ke peringkat kebangsaan