HALAMAN

Tuesday, August 16, 2011

Chong Wei ubah taktik!

 
Yakin bangkit, lupakan detik tewas kepada Lin Dan

LEE Chong Wei yang pulang ke tanah air dari London, semalam mengakui dia harus mengubah corak permainannya yang mudah dibaca lawan andai memasang impian besar untuk memburu pingat emas Sukan Olimpik 2012.
“Saya akan bangkit dan melupakan detik kecewa ini. Ia bukan penamat dan tumpuan utama adalah Olimpik tahun depan,” katanya.



BACA LAGI

mama tunz : mama begitu terasa ke saat ini gaya LD ketika menang hari tu..mmg sakit hati....BAM perlu buat sesuatu..LCW dah letih sertai semua pertandinagn  yg ada...China ada ramai pemain pelapis...so,fikir2kanlah...

3 comments:

ammboi said...

ubah taktik pon kalau dia mudah kondem xleh gak mama.. chong wei kena buat mcm lin dan, join game penting jer.. jg stamina.. tp nanti dia xde income plak.. hehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

i hate Lin Dan! ahahahah bengong bukak baju. cam hape je romannye..berlagak. dia tu boley la main utk game2 besar2 je..siam LCW..penat!

tunz said...

tu la pasal amm,sian LCW sume game dia main...msia mcm dh x de player lain....

rose>>> memang betul2 bengang tgk LD tu...