HALAMAN

Sunday, November 6, 2011

KENA 'TAG' LAGI....@cikgu den

Assalamualaikum semua,salam Aidil Adha.....menjelang tengah malam ni mama nak join segmen tag berantai ni lah...ditag oleh cikgu den..tq sbb teringat lah nak tag kat mama ni....(abis taip entri ni dah awal pagi pun)

 1. kena letak syarat2 dulu
 2. kena wat 11 perkara tentang diri u all
 3. kena jawab 11 soalan drp pengetag kamu..


Baca syarat dulu yer

1.You must post this Rules
2.Each person must post 11 things about themselves in their journal
3.Answer the questions the tagger set for you in their post and create 11 new question for the people you tagged to answer
4.You have to choose eleven people to tagged and link them to the post
5.Go to their page and tell them you have tag HIM/HER
6.No tag back !
7.No stuff in the tagging section about “YOU ARE TAG IF YOU READING THIS” YOU LEGIMATELLY (a.k.a REALLY,TRUST WITH ALL HONEST)have tagged 11 people

tentang diri mama tunz

  1. guru
  2. asal - Melaka
  3. suka colour hijau lembut
  4. suka melayan kanak2
  5. peramah
  6. tak suka tempat yg sesak dgn orang ramai
  7. anak ke 5 drp 5 beradik
  8. ada 2 anak lelaki (12 n 10)
  9. memang suka jadi cikgu
 10. impian- nak buka kindergarden sendiri
 11. suka baca novel ..tapi bila dah baca...berhantu..x jadi wat keje.....


ini jawapan untuk soalan cikgu den


1. Betul ke nak soalan ni?- betul lah (x caya ker)
2. Tak menyesal?  tak
3. Suka tak jawab soalan? suka la...tu sbb mama jwb ni yer..
3. Nak soalan susah ke senang? lau bole sennag je le
4. Rasa cikguden ada soalan tak? adoiyaiiii...bagi je le...lagi mau tanyer
5. Tak kira la. Kena jawab juga. Nak berapa soalan? aiiii  nak kene cepuk ke ni......(agak ganas dah ni)
6. Ok la. Apa nama manja korang?  x der manja2 ler
7. Korang suka buat apa bila bosan? - tido je
8. Korang ngadap blog korang tiap-tiap hari ke? ye lah...of kos...
9. Berapa jam sehari? 18 jam kot
10.Apa yang korang dapat dengan berblog ni? ramai kwan wooo...
11.Apa impian korang?  dah ada kat atas tu..x baca ke???


amacam cikgu den??puas hati tak ni?
lau x puas hati..soal le lagik....memang x de keje ni...kira suka benau menjwb2 ni..hahahahh


ni soalan dri mama yg u all kena jawab tau
1. nama dalam mykad?
2. nama manja2 gitu?
3. suka makan apa?
4. org yg paling kamu sayang?
5. kamu tak suka apa?
6. masa skolah, siapa cikgu kamu yg paling garang?
7. warna yang kamu suka?
 8. bila last kamu membaca Quran?
9. berapa kali putus cinta?
10. bila last jumpa ibu bapa kamu?
11. apa perkara pertama kamu buat bila masuk kerja or masuk kelas/kuliah?

mama tag :

 1. khairul
 2.hans
3. domu
4. princess
5. cherijau
6. kak zakie
7. salsharudin
8. maisarah
9. nora
10. dianarashid
11. silent thinker

3 comments:

DOMU-KON said...

baek mama..Misz Domu jwb yer.. apa pun selmat hari raya..

tunz said...

ok tq ye cayangg...

cikguden said...

soalan cikgu kasi mama marah ek. hehehe. ok la ni. terima kasih kerana sudi menjawab soklan-soklan yang sebahagiannya merapu ni. huhu