HALAMAN

Wednesday, November 16, 2011

......menjelang akhir tahun 2011....

Assalamualaikum semua, semalam(Selasa) selepas Hari Q di sekolah,kami guru2 & staff SKKT ke high tea di Seri Costa Bandar Hilir..Kali ni x de family day atas sbb2 yg x dpt dielakkan...ada sambutan hari lahir juga bg yg lahir pada Okt.,Nov.,dan Dis...lucky draw pun ada..mama dpt la jugak..w/pun x brpa besau tpi kira ok jugakkn drp yg x dpt tu...
cikgu ida n teacher ayu happy dpt lucky draw..
amir....dah kenyang lah tu...mkn mi jer???
 pagi ni pulak(Rabu) jam 11.30 ada jemputan jamuan tahun 6.....mama jdik ajk cenderahati lak....
ucapan ketua murid
pada jam 2 hingga 5 ptg pula ada sesi pemberian wang RM100 kepada murid-murid...
murid thn 1 dpt berus & ubat gigi 
dah mcm promoter pulak..huhu

1 comment:

Gen2Merah said...

bila dah menjelang akhir tahun memang banyak aktiviti jamuan dan majlis yang diadakan kan.. semoga kita menempuh alam persekolahan pada tahun depan