HALAMAN

Wednesday, December 28, 2011

" BLOG PILIHAN 2011 BERSAMA PAK CEK BIOLA"

Assalamualaikum semua, kali ni mama nak sertai segmen ni yang dianjurkan oleh  
apa lagi tunggu...jom sertainya sekali sebelum 11.59 malam ni...jommm



BLOG PILIHAN 2011 MAMA TUNZ IALAH



kalau u all nak lihat apa yang 'special' tentang blog uncle gedek ni
klik kat  sini
BLOG UNCLE GEDEK
mama pilih blog uncle gedek sebab: blognya yang lain drp yang lain..iaitu self potrait(betul ke eja ni)..

harapan mama: moga blog unlce ni jadi pilihan para blogger di luar sana untuk tiap2 hari terjah..
dan mama suka 'group hug' dari unlce gedek...

p/s dateline 11.59 malam ni

12 comments:

Rozuan Ismail said...

PCB pon peminat setia blog uncle ni

p/s tq join

Azhafizah[フィザ] said...

rasa macam pernah ke blog uncle ni.

tunz said...

Rozuan>>>blog gedek memang superb!!lain drp yang lain

Azhafizah>>> hari2 kena terjah blog uncle gedek

Fakhruddin Abdul Aziz said...

amik gmbar sendiri...sy suka wat macam tu..haha

Eza Boom Boom :) said...

blog uncle memang best dan sempoi.. hehe.. ada je telatah yang menghiburkan.. :)

tunz said...

fakhruddin>>> wah...bole jadi pelapis la

Eza Boom Boom>>>memang best blog uncle gedek

gedek! said...

jangan puji banyak2... saya ni pemalu..!

Jutaan terima kasih, kerana sudi pilih saya....!

(blushing)

khairul said...

rasa2 x pernah singgah lagi ni

tunz said...

gedek>>> uncle memang superb lah..group hug!!

khairul>>> rajin2lah ke blog uncle gedek....memang bestt...

Scarlett O'Hara said...

Nape nama saya blacklist nak shout takleh? :(

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

blog ni mmg sempoiii kan =)

tunz said...

Scar>>>..adus..napa ek...x pe..scar shout je x yah buh url..mama tiap2 hari terjah blog scar..donwori ye syg....mama x tau knpa ianya terjadi..huhuhu

Mak dara>>> betul tu...wajib terjah ke sana..