HALAMAN

Tuesday, January 24, 2012

Giveaway choco rerama biru

 KLIK SINI UNTUK JOIN
Syarat- syarat :

  1. LIKE Laman Kakyong[dot]com
  2. Add FB Kakyong Habibah Yahya >> tinggalkan mesej (PM) maklumkan anda adalah peserta giveaway
  3. Follow blog ChocoFancy
  4. Follow twitter Ibu3A [jika ada akaun twitter, jika tak ada no problem]
  5. Tak perlu buat entri, tinggalkan butiran url blog & FB id di kotak komen [1 cabutan]
  6. Buat entri di blog [1 cabutan] - mesti letak banner yang dibacklink ke n3 ini  & tayang gambar-gambar hadiah 
  7. Share di wall FB masing-masing >> klik aje button share yang ada di n3 ini [1 cabutan]
  8. Tweet/retweet >> klik ajer button retweet yang ada di n3 ini [1 cabutan]
  9. Share di google+ [jka anda ada akaun google+] - 1 cabutan                    
HADIAH-HADIAHNYA

2 sachet botanical drinks + 1 sachet susu kambing + 1 sachet sphyru coffee
 untuk 3 pemenang



2 sachet botanical drinks + 1 sachet susu kambing + 1 sachet sphyru coffee
 untuk 3 pemenang

12 pcs chocolate ala-ala cake-pop untuk 1 pemenang

9 pcs chocolate untuk 1 pemenang

12 pcs chocolate untuk 1 pemenang

   
crotchet bookmark daisy untuk 1 pemenang

Giveaway ini akan berlangsung dari 24 Jan 2012 sehingga 28 Februari 2012

5 comments:

Mia Liana said...

wahhhh good luck ya mama tunz..

tunz said...

TQ MIA...JOM JOIN JUGAK

kakyong said...

salam mama tunz,

terima kasih join.. pls inform dlm komen, apa yg dah dibuat, selain dr n3..

cth kalo dah share FB, dll cth just taip :

contoh :
FB id
url blog (jika tak buat n3)
link (n3 jika buat n3)
share FB
klik retweet & twitter id
share +1

nanti mama tunz tambah yer, which action yg dah dibuat.. n3 ni saya dah take note..

thanks & gud luck..

tunz said...

oo ok...ghairah sgt lah ni..huhu

kakyong said...

mama tunz,

ada penaja baru..
nanti mama tunz follow blog ni ya
http://herba-tihara.blogspot.com/

& tambah gambor hadiah.. bookmark crotchet tu yer.. :)

terima kasih.