HALAMAN

Thursday, January 12, 2012

mama a.k.a. nenek????

Assalamualaikum semua..lebih kurang jam 4 25 ptg td...momo selamat melahirkan 5 ekor anak..nak tau siapa momo???lihat ni.....
mimi & momo jilat anak2nya
5 ekor semuanya 
arnab pun sayangkan anaknya..
nak tau sapa daddy baby2 comel ni...
ni dia..
kalau nak tau, ini kelly & bunny arnab milik cikgu aissah.Masa cuti Dis. lepas, mama n hubby jaga krna cikgu Aissah ke Cameron Highland.Hubby a.k.a mr taufex telah satukan mereka dalam 1 sangkar..so.....itulah hasilnya.....huhuhu..semoga semua baby tu sihat hingga dewasa...dlm facebook je ramai dah booking..kono tanyo mr taufex yo....

17 comments:

kpah k-poh said...

boleh jual ni... hee..sayammmm nyaaa...

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

wahhhhhhh mama tunz dah jadi nenek hehehe

tunz said...

nenek tunz lah pas ni kan...

Mia Liana said...

wahhh nenek kepada rabbit.... comel dan kiut2... geraammmmmm...

Mak Lagenda said...

Mama, klu x salah LM lah yea..si bapak tu kena asingkan dr anak2nya cz nnt bapaknya akan makan anak2 dia klu ditempat sekali..

BTW, my mum ada bela rabbit2 nih. ada 5 ekor jugak tp dia geli nak pegang yg kecik2 tu sbb dia kata mcm anak tikus. Hihihi.. geli tp rajin nak bela!

puteri kasih said...

comelnyer..kalau takde kucing kat rumah, memang dah minta kat mama seekor..tapi kucing dah banyak sangat..nanti tak larat nak jaga.

Anyway tahniah nenek mama cayang :P

Mohd Norafzal said...

saya tak reti bela arnab..arnab pon tak reti bela saya.eh mama banyaknye zuriat arnab tu??nak sekor

NURULHANIF said...

ala comelnya.. rmainya cucu achik.. hehe

eikieyn said...

omaigodddd.. comey nyerrrrr gamba yg last tu.. yg mase baru2 beranak tu cam geli sikit kin tgk.. hehehee mintak sekor boleh?

khairul said...

comel nya

Cikgu cikgi ..ada brani ka ? .http://gilamodified.blogspot.com/2012/01/angel-beats-mira.html

Boyz_ed said...

Cantiknya !!! Nak seekor . Boleh x ? =D

kakyong said...

kakyong tak pernah bela arnab..

KizMySeLf said...

saya ada sekor je rabbit

c'axoera said...

aiyakk! nape anak dia kaler pink....>_<



http://ch000tz.blogspot.com/2012/01/kucipta-kepulauan-buatmu-hahahah.html

Azhafizah[フィザ] said...

merah lagi tu..takut tengok..dah beso mesti comel ni.bestnye

Scarlett O'Hara said...

Comelnya!!!!Rasa nak belalah pulak!

eqbalzack said...

Wahhh..comeinya arnab! bulu gebu...buat bantal pelok best ni. hehe