HALAMAN

Tuesday, November 13, 2012

Kem Pandu Puteri Kebangsaan 2012



Assalamualaikum semua, hujung tahun ni agak busy..so sebelum masuk camp, mama kena setelkan semua keje di sekolah termasuk lah sppbs iaitu data pentaksiran secara online, dh di printkan dan dh masukkan ke dlm fail murid2..segala urusan sijil hari Q pun dh dibereskan sebelum keluar selama 6 hari .

Kali ini Melaka jadi tuan rumah, sejak 2 bulan lepas dh berkali2 we all meeting....so tau2 jer la kan...bagaimana perasaan bila dh tiba masanya nnti.. Pekhemah masuk mulai 1-5 Nov di kem Pengakap Tan Chay Yan Bukit Katil

Pekhemahan Pandu Puteri Kebangsaan kali ni disertai oleh semua negeri kecuali Kelantan..Mama ialah ketua ajk penginapan dan ajk pertolongan cemas..mmg x menang tgn..ada tu sampai jam 2.30 pagi ke unit kecemasan Hospital Melaka sbb ambil peserta yg sakit..Jom layan gambar2 ni yer...


berbasikal

dah mcm kedai bundle jer

untuk campfire
paintball
anak buah mama...wakil Pahang
mama jaga orang sakit
yh di tgh tu dh berusia 74 tahun tau
lipan ni dijumpai dlm dorm peserta..JPAM dpt bunuh
keringkan kasut selepas hujan
   

1 comment:

Wirda Amir said...

mama,salam maal hijrah,terimaksih sudi singgah