HALAMAN

Thursday, November 10, 2011

TERIMA KASIH RAFINA MIMI DOT COM

Assalamualaikum semua, kali ni mama tunz nak kongsi rasa terima kasih kepada MRS YIE atas kesudian memilih mama sbg pemenang kedua dalam 'contest' sinopsis novel TAKDIR ITU BUKAN UNTUK AKU yang dianjurkan oleh beliau...  sila lihat   senarai pemenang kat  SINI...terima kasih juga kepada para penaja yang budiman dan pemurah.Semoga ikata kita sbg kenalan blogger akan berpanjangan....
bungkusan diterima via pos laju..memang laju pon...
ta daaaaa......siap dpt surat cinta lgi...mama simpan tau mrs yie...
mouse n pendometer..

10 comments:

cik panadol said...

tahniah mama...rugi aritu tak sempat nk join contest tu....sibuk sangat...tup2 dah closing date hehe....

Mrs.Yie said...

alahai mama siap buat entri hehe time kasih dan sama2 kasih ye mama..alamak surat cinta tu tulisan teruk betul..ekeke

Cikgu Bada said...

nak hadiah jugak..tak kira nak jugak..huaaa..tahniak mama

kpah k-poh said...

tahniah..tahniah...

renjerkabloi said...

owahh!! tahniah tahniah! :P

tunz said...

sama2 semua..hadiah nak kongsi bersama x dapatlah..dapat kongsi tengok cukup lah yer....huhuu

DianaAzis said...

hehe..tahniah mama.. :)

tunz said...

ala..diana pun tau..ngada lerrr...malu mama(tersipu2) ahaksss

NURULHANIF said...

tahniah mama..:)

tunz said...

tq nurulhanif....seronok dpt ramai kwn yg baik2 kat blog ni..moga berkekalan kan