HALAMAN

Friday, December 30, 2011

'SEGMEN- 5 blog paling di minati 2011..by Nizam Ijam'

Assalamualaikum semua, mama telah ditag oleh  

untuk sertai segmen yang dianjurkan oleh blogger  

JOM JOIN RAMAI-RAMAI

5 blog yang diminati  oleh mama tunz ialah

PILIHAN 1


PILIHAN 2






 PILIHAN 3





PILIHAN 4

 


 PILIHAN 5



 

mama tag:
&




11 comments:

Nizam Ijam said...

TQ sebab join mama :D

Warkahsiber said...

Tanx mama..=)..Blog mama pun sarat dengan ilmu, GREAT blog..=)..

Dalila Hamid said...

tahniah!

NURULHANIF said...

tahniah kpd blog terpilih.. :)
good luck achik.. :)

Mia Liana said...

terima kasih ya mama tunz sudi sambut tag mia....

Aida Omar said...

dua blog lagi aida memang tak pernah tahu.. nak terjah juga la sana. hehe.. yang lain memang best2kan mama? good luck mama :)

faizlaster said...

waa...terharu la mama...blog paih x de la nk hebat sgt..hurmmm..thanx...:*

afzalsukasuki said...

tahniah2 :D faiz siap dah post dalam fb :P

CekbOlat-bOlat said...

tahniah ^^

tunz said...

alhamdulilah..semua blogger pun menjadi pilihan mama, tpi dah hadnya takat 5 je kan...anyway u all memang great..siapalah mama ni...orang tua yang baru nak belajo...huhuhuu

p/s tq semua...

IMANSHAH said...

erm saya pun ada..tqvm mama