HALAMAN

Friday, December 30, 2011

alhamdulillah....bertuah ...

Assalamualaikum semua, di hari Jumaat yanh terakhir dalam tahun 2011 ini, mama ingin kongsikana kegembiraan sebab bertuah dalam menyertai GA ..mama pun baru jer berjinak2 dlm menyertai GA ni..masa cuti sekolah ni jer lah yang mama dapat luangkan lebih masa untuk sertai GA mahu pun apa2 segmen para blogger sekalian..

mama bertuah kerana dipilih secara random dalam GA ini


blog mama dalam senarai ke 12 peserta GA ini

11) http://ebell-lee.blogspot.com/2011/12/4th-anniversarydoakan-kami-bahagia.html
12) http://tunzhotspot.blogspot.com/2011/12/4th-anniversary-doakan-kami-bahagia.html
13) http://lillysoraya.blogspot.com/2011/12/4th-anniversarydoakan-kami-bahagia.html

alhamdulillah mama terpilih..


no 12?????? mama lah tu....tq kpd cik ija yang anjurkan GA ini.....


malam tadi juga mama bersyukur juga sebab memenangi hadiah daripada 

mama menang hadiah ni....

akulah pak lan
PHILIPS Hair dryer (1 pemenang)


mama ingin ucapkana terima kasih kpd Nisa Kay dan juga penaja hadiah ini iaitu

p/s alhamdulillah..terima kasih semua...

16 comments:

kakyong said...

tahniah.. best tu hadiah yg dimenangi.. actually memang best ajer perasaannya bila dpt menang hadiah giveaway & contest dr kenalan/kawan2 blog..

tunz said...

yer kak yong....moga dapat juga mengukuhkan ukhwah kawan2 blogger...GA juga sbg tanda penghargaan drp blogger penganjur...

faizlaster said...

best gilewwww menang giveway..dah la dari cik nisa senget tu..waaa..tahniah dik...abg tumpang gumbira...hihik

Citarasa Rinduan said...

salam ziarah kembali kak tunz..

tahniah dari Ayu citarasa rinduan..

dan terima kasih sudi ke blog ayu, moga ukhwah kita berpanjangan

IntaNBerliaN said...

tahniah kak.. murah rezeki :-)

Kakzakie said...

wah... dua sekali dapat. syoknya... minggu depan dah sekolah mesti dah sibuk balik ye cikgu...

Anyway congratulation dari kakak:)

tunz said...

paih>>> rezeki di hari Jumaat..

Citarasa Rinduan>>>mudah2an yer..

IntaNBerliaN>>>alhamdulillah

Kakzakie>>> yer kak...esok dah mula orientasi tahun 1..mama tunz jual buku jugak esok...huhu

IMANSHAH said...

rezeki tahun baru ni..mana nasik ayamnya

abah khalisha said...

Tahniah..hadiah hujung tahun tu

Niza Romli said...

tahniah mama...murah rezeki :)

Akulah Pak Lan said...

Tahniah..dah email details bagi kat Nisa kan? kalau nak bg details terus kat paklan pun boleh..nanti minggu depan paklan try pos kalau sempat

anisalya said...

tahniah ye...

masz86 said...

wah... tahniah kak... :)

tunz said...

imanshah>>>meh dtg melaka....bereh jer...

abah khalisha>>>..moga tuan penganjur dan penaja pon murah rezeki....leh wat GA lagik kan...

Niza Romli>>>alhamdulillah

Akulah Pak Lan>>>lappp u ..huhu

anisalya & masz86>>>tq yer...dtg lagi ke sini...

diana said...

tahniah kak tunz..a;0

tunz said...

diana>> tq jugak sbb selalu dtg sini ..