HALAMAN

Saturday, December 31, 2011

......terima kasih dan maafkan aku....

Assalamualaikum semua, mama sungguh terharu sebab blog ini dipilih oleh blogger yang dah macam retis gitu...sapa lagi kalau bukan afzalsukasuki....walaupun dalam list ke 30..terima kasih sebab 'memandang' blog mama yang tidak seberapa ini..tq yer afzal.....mama hargainya....



30:Mama Tunz

Terima kasih juga kepada semua kawan blogger yang rasanya dh macam kenal sangat sedangkan kita tak pernah bersua muka..
      pada hari terakhir di tahun 2011 ini mama ingin titipkan maaf andai ada kekhilafan yang datang dari kelemahan diri mama yang diluahkan dalam blog ini..andaikata terguris,terhiris,terluka..percayalah itu bukan niat mama...hajat mama hanyalah ingin berkawan dan menjalinkan ukhwah di samping menimba pelbagai ilmu yang bermanfaat bukan sahaja di dunia malahan 'di sana 'nanti..
     andai tahun ini tahun terakhir diri ini bernafas..anggaplah yang mama begitu gembira sekali mendapat kawan2 blogger yang begitu tabah dalam mengharungi hidup masing-masing seperti yang mereka kongsikan bersama dalam blog mereka..
     mama bukanlah org yang pandai berkata-kata..hanya ini mama titipkan buat semua yang mama sayangi dalam dunia blog....

p/s andai ini yang terakhir dariku..maafkan aku...

18 comments:

Mia Liana said...

touching nya mama tunz.... mia maafkan mama. mama maafkan mia juga ya... sob.. sob.. sob..

MaryaYusof said...

W/pun baru berkenalan...semoga ukhuwah sesama kita terjalin selamanya...amin ;)

kpah k-poh said...

sedihnya...jangan tinggal daku....InshaAllah mamatunz...selagi bernafas..selagi itulah ukhuwah terjalin...kpah pun nak ucap terima kasih dan mintak maaf jika tersalah silap selama ini...

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Selamat Tahun Baru Mama Tunz semoga persahabatan kita kekal buat selamanya insyaallah =)

afzalsukasuki said...

samalah ngan saya mama, kalau ada silap dan salah saya dari segi lisan dan tutur kata..saya harap mama dpt maafkan saya seadanya

kalau ada sumur di ladang
izinkan hamba menumpang mandi
kalau ada umur yang panjang
harap kita bertemu nanti

mama always my 'mama' :)

khairul said...

tahniah mama bukan sng org nk puji blog kita kan..sy pon sama gak..maaf sekiranya ada terguris perasaan..slmt tahun nbaru ya mama!

Mrs.Yie said...

saya pun sama sepanjang beberapa kenal ngan mama kalau ada terkasar bahasa dalam penulisna silalah maafkan saya :( terima kasih sebab mama dah bersusah payah mengirimkan buah tangan untuk anak2 saya..saya tak sangka dan sungguh teruja!!!! lebiu mamamaaaaa :)

faizlaster said...

wah...retis pilih blog mama ek..bestgile...hehe

nurmujahidah said...

terharu nya muja,, samalah kita k,, sorry kalau ada yang tersalah kata,, :')

Rozuan Ismail said...

tahniah mama tunz.huhu.selamat tahun baru

IMANSHAH said...

terima kasih atas ucapan...selamat tahun baru 2012

Niena Sofea said...

selamat tahun baru mama tunz ..


maafkan Niena juga kalau ada tersalah kata ..

NURULHANIF said...

tahniah mam cz terpilih.. selamat tahun baru..

Nizam Ijam said...

selamat tahun baru mama :D

Koding said...

Itulah gunanya kawan...
Saling bantu-membantu..

Nurul Faiz Bikers said...

jangan sedih sedih...
selamat tahun baru !

Cik Rose Cute said...

Selamat tahun baru okey!!!

kiz said...

slmt tahun baru 2012 Mama.