HALAMAN

Sunday, December 11, 2011

"JOM TAMBAH FOLLOWER"



SYARAT-SYARAT PENYERTAAN
  1. Ambik header kat atas, letak dalam entri beserta linkkan ke entri ini, dengan tajuk "JOM TAMBAH FOLLOWER"
  2. Dalam entri tu, nak tulis apa pun boleh, paling penting, ceritalah kenapa korang join segmen ni, kan
  3. Dah siap, hantar link entri tu kat ruangan komen dalam entri ni
  4. Tarikh tutup ahad ni 11 (11.12.11) menjelang tengah malam..
 nak tau lagi klik 
    Mama sertai segmen ini kerana mama nak tambah follower dan kenal ramai lagi blogger dari serata lokasi...semoga boleh tambah kebaikan

    jom sertai segmen ini...

    12 comments:

    kpah k-poh said...

    tak sempat nak blogwalking ramai2 lah mamatunz...tapi..kalau yg ingin blognya direview di gomofm..bolehlah jenguk blog kpah...amacam>??? ok.. tak???

    tunz said...

    yo lah kpah glemer......

    puteri kasih said...

    rajin mama join segmen...puteri tak berkesematan nak join apa-apa dalam bulan ni :(

    tunz said...

    ala..masa free ni je bole puteri...

    gmiDOTstudent09 said...

    join sini
    http://speechless009.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-tambah-follower.html

    IntaNBerliaN said...

    good luck.. moga2 follower mama mkin btambah :-)

    tunz said...

    tq gmiDO n IntaN...

    kepunyaan kuh ;]] said...

    join blog anda.meh la join kita sma..

    http://ceritahatikuh.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-tambah-follower.html

    Mya said...

    salam singgah dari segment sama. jum follow2:) btw, such a nice blog tau:)

    http://sweettedy.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

    Syieda™ said...

    datang dari blog akak lulu dalam segmen yang sama..
    ---->>http://ovestory313.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html
    jom ke blog syieda...



    salam kenalan
    Syieda™

    Ajeyy Rawk said...

    Assalamualaikum, saya datang ziarah dari segmen Blog akak Lulu .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

    Ajeyy Rawk

    Ajeyy Rawk said...

    Assalamualaikum, saya datang ziarah dari segmen Blog akak Lulu .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

    Ajeyy Rawk