HALAMAN

Monday, December 12, 2011

kpah & GOMO FM

Assalamualaikum semua..hari ni barulah sempat mama nak kongsikan pengalaman baru dalam berblog ni..bukan apa..masa cuti sekolah nilah rasanya dah jadik blogger tegar lah pulak..lebih2 dah jadi geng 
 u all pun leh klik banner kat tepi sebelah kanan blog mama ni...daftarlah sekarang yer..
siaran radio online yang hangat membara pada masa ini..bersama dj-dj yang memang mesra alam...sentiasa melayan karenah geng2 yang ada..mama baru kenal beberapa org je dj...dj kubi, dj nyzell,dj zarra dan of cos lah dj kpah...(maaflah sbb nama dj yg lain mama lom penah dgr lah yer)

kalau mama duk umah ..sambil2 uruskan hal di rumah ni mmg on je GOMO FM ni...kalau pagi mesti nk dgr DJ meletops...sapa lagi kalau bukan DJ kpah k-poh...


kpah k-poh

mama pun baru juga kenal dgn kpah ni...rsanya memang masa mula cuti sekolah ni...ikatan perkenalan ni(chewahh) dah semakin 'intim'...(intim ker??)...rapatlah gitu semenjak..mama berinteraksi dalam chat GOMO FM lah.....MRS YIE yang bagi tau mama kpah on air jam 8.30 - 10.00 pagi..truslah mama ke





dengarkan...
perghhhhh...suara dia punyalah  sodap...drp mama sndrilah kan.....kalau u all nak dgr..jadilah geng GOMO FM...dan boleh jugak ke blog kpah k-poh  yer....godek2 lah apa yang patut kat sana....

jika u all ada karya-karya seperti novel, cerpen , atau apa sahaja yg ingin dibacakan oleh kpah bolehlah hubungi kpah menerusi
di blog beliau..

hari tu kpah pernah review blog mama jugak...entri 82 Rahsia Tahi Lalat..tq kpah...


semoga kpah akan terus berjaya dalam bidang ini....mana tau kpah akan sebaris dgn FAFAU ke....yer tak....umur x jadik ukuran ...jika berbakat..apa pon boleh..kpah boleh!!!.sebagai kwn blogger we all ni sentiasa support member...mama memang kagum dan contohi blogger-blogger yang mama kenal....u all memang superb lah...moga kita mendapat manfaat daripada blogging ni yer....

p/s  selamat berGOMO kpd semua yang baru nak sertai GENG GOMO FM...

14 comments:

IntaNBerliaN said...

sy xpnh dgr lagi gomo fm ni.. mcm menarik.. :-)

Kakzakie said...

Kakak tak tahu pun gomo fm ini. Dah tertinggallah kiranya...

tunz said...

jom la join ramai2..best....

Mia Liana said...

tahniah ya mama di review oleh kak pah.

terima kasih juga sudi kenal dengan mia... so sweet....

tunz said...

ye la mia..rasa seronok berblog bila ada kwn2 mcm ni...x bosan kan...semoga persahabatan kita semua diberkati Ilahi

kpah k-poh said...

Terima kasih semua atas sokongan kalian...tanpa kalian..siapalah kpah ni...hanya blogger picisan saja...

tunz said...

amboi kpah....sama2lah kita memeriahkan dunia blog ni kn

Scarlett O'Hara said...

Suara Kak Pah ni manja-manja jelita! :D

tunz said...

betul tu scar...memang sesuai jadi DJ...

Cikgu Jaja™ said...

saya dh jd pendengar gomo sejak setahu yg lalu..ms gomo mula2 didirikan lg..gomo best laa buat wadah2 telinga..dj2 pon best..ade kak pah lg lah best.hehe

tunz said...

betul tu..mama ni baru jer dengar..itupun sejak kenal kpah lah...nak kenallagi dgn jaja ler..leh tukar2 pasal skola kan...

Gen2Merah said...

gomo FM? woww, maca, hebat ja bunyi nyaa... ini group blogger ya?

sekamar rindu said...

salam..

kalau " gomo kelate gomo' tahu la

tunz said...

Gen2Merah....let's join k

sekamar rindu>>>>samo jo godio